Ronnie van Nieuwenhoven, Manager Marketing Intelligence at Centraal Beheer Achmea, juli 2014

Ben-Anne picked up very fast on the details of our line of business in his temp assignment with Centraal Beheer Achmea. He helped us in extending our customer panel with forum facilities besides doing b-2-b analysis. Ben-Anne has a sound knowledge of marketing research and I enjoyed working with him.

Gaby Anink, Marketing Manager, Het Kadaster, september 2012

Als Senior Marketeer Marktonderzoek was Ben-Anne als interim kracht verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het continue klanttevredenheidsonderzoek van het Kadaster. Hij heeft dit met veel inzet, deskundigheid en zelfstandigheid gedaan. Resultaat is een onderzoeksopzet die steeds opnieuw bruikbare stuurinformatie geeft waarmee onze organisatie direct aan de slag kan. Daarnaast heeft Ben-Anne de 0-meting begeleid die een transparant rapport heeft opgeleverd dat met groot enthousiasme in onze organisatie is ontvangen. Wij hebben Ben-Anne leren kennen als een collega die goed kan luisteren, zeker ook zijn eigen mening geeft en waarmee het prettig samenwerken is.

Martin Siebelhoff, Marktonderzoeksbureau The Choice, september 2012.

Tijdens zijn interim periode als Senior Marketeer Onderzoeker bij het Kadaster, heb ik nauw samengewerkt met Ben-Anne voor de opzet en uitvoering van het KTM. In deze periode heb ik Ben-Anne leren kennen als een gedreven kwantitatief marktonderzoeker met een scherp analytisch vermogen. Daarnaast was het zeer prettig samenwerken met een opbouwend kritische en meedenkende sparringpartner.

Susanne Rietbroek, UWV, augustus 2010

Ben Anne is een zeer goede marktonderzoeker, met veel kennis over response- en non-response analyses. Daarnaast is hij zeer goed in het schrijven van heldere rapportages en een prettig persoon om mee samen te werken.

Patrick Kathmann, UWV, januari 2010

Ben-Anne is zeer kundig en kan zijn ideeën uitstekend op papier zetten. Hij kan zich prima verplaatsen in de organisatiebelangen en denkt goed mee. Met Ben-Anne is het zeer plezierig werken. Op Ben Anne kun je bouwen.

Jörg Stephan, Projectmanager UWV, november 2010

Ben-Anne is erg kundig in zijn vak en is goed in staat om zijn kennis helder met collega’s te delen. Hij houdt zich aan gemaakte afspraken en denkt zelfstandig mee. Ben-Anne is een erg betrouwbare persoon waar je op kan bouwen en plezierig mee kan samenwerken.

Sander Gaalman, Manager Consumer & Market Insights, UPC, januari 2008.

Ben-Anne heeft ons op een uitstekende manier geholpen met het opzetten van nieuw onderzoek. De New Customer Monitor brengt in beeld waarom nieuwe klanten voor UPC kiezen en wat hun eerste ervaringen zijn. Als blijkt dat klanten minder tevreden zijn krijgen ze meteen de mogelijkheid om te worden gebeld door een ervaren service medewerker van UPC. Daarnaast heeft Ben-Anne de basis gelegd voor een online klantenpanel, en heeft hij naar volle tevredenheid diverse ad-hoc onderzoeken opgezet en begeleid (o.a. naar churn).

Bas van Putte, Chello on Demand, februari 2007.

Nogmaals bedankt! Voor mij was het een verademing om te ervaren dat alles zo goed is geregeld en achtergelaten. Heb ik dus heerlijk rustig aan kunnen beginnen met vertrouwen in alles. Fijn!

Mark van de Crommert, Chello On Demand, februari 2007.

Prima kerel, werkt zich snel in en houdt de boel draaiende zonder brokken te maken (en dat is knap in deze omgeving).

Arno Rommers, Ziggo (@Home), mei 2006.

Ben-Anne has done a great job in his position as Sr. Marketing Researcher. He has successfully brought large and complex projects to a great ending and helped Essent Kabelcom in gaining competitive edge. One of his most valuable contributions is the successful setup, implementation and administration of our customer panel, helping us to become a customer-driven organisation.